Sunday, March 15, 2015

Kims favoritt frokost

"Everything is better with bacon" er filosofien her i huset, og bacon er en naturlig del av søndagsfrokosten. Kim er også veldig glad i pannekaker, så da måtte jo dette kombineres!

Og her har du den; Amerikanske pannekaker med bacon!


Veldig godt og veldig enkelt!
Jeg bruker TINEs oppskrift på amerikanske pannekaker. Har foreløpig fulgt oppskrifta, men kan nok bli godt med å bytte ut ca halve melet med litt grovere mel også.

How to? sier du.. 
Lag pannekakerøre, den skal svelle i 15-30 minutter.
Stek bacon, en skive av gangen. Når den er ferdig på første sida snur du baconet.

Og heller over pannekakerøre:
(Vanskelig å ta bilde samtidig som jeg skulle treffe med røra over baconbiten..)

Når det har begynt å komme bobler kan man snu den uten at den detter fra hverandre. Stek den et par minutter til på andre sida, følg med på undersida hvor godt stekt du vil ha den.

Så er det bare å slenge den over på en tallerk og nyte. Her spiser vi de mens de er varme, for da er de aller best!
 Jeg liker de best nakne, Kim liker det best med kanel, sukker og jordbærsyltetøy på. Går nok an med andre ting også, feks sirup for de som er glad i det =)


No comments:

Post a Comment