Wednesday, April 23, 2014

Hei Maui!

“I went to Maui to stay a week and remained five. I never spent so pleasant a month before, or bade any place goodbye so regretfully. I have not once thought of business, or care or human toil or trouble or sorrow or weariness, and the memory of it will remain with me always.”
- Mark Twain


Vi skulle gjerne gjort det samme som Mark Twain, hadde vi bare ikke hatt jobb og sånt kjedelig mas som venta på oss hjemme.. Maui er rett og slett fantastisk, og (som jeg alltid sier) vi kunne godt tenkt oss å bo der! Vi kom en tirsdags morgen og dro søndag morgen, fikk mye gjort og mye sett. Men det føles ikke nok, vil tilbake!
 Vi leide oss en Mustang, jeg syns Kim kler den veldig godt ;) (Det blei desverre ikke noe panserpose på meg, redd for å ripe lakken ;)

Den første som møtte oss da vi hoppa i vannet på hotellstranda (!) på Maui var den karen her. Han var stor, elegant og ikke redd i det hele tatt :)

Kjærstekliss!

Onsdagen var vi på fisketur med Maui Jim. Vi stod opp før sola, kjørte til Lahaina og fikk frokost ombord. Fiskesnørene ble slengt ut så fort vi var på dypt nok vann. Kim var den første som fikk fangst, og den var ikke liten heller. To fisker til ble dratt ombord, men den siste som skulle være min var nok for smart til å ta agnet. 
Vi fikk også sett delfiner. De likte å svømme rett foran og ved siden av båten, så vi fikk skikkelig sett de skikkelig nærme! :) Vi fikk også se hval, nesten like nærme. Men da hadde jeg selvfølgelig ikke kameraet fremme.

 Dagen etter dro vi også på båttur, eller lettere sagt en snorkletur med Pacific Whale Foundation. Vi snorkla på Molokini og et annet sted. Igjen så vi hvaler, delfiner og skilpadder :) Når vi dykka ned under vann kunne vi faktisk høre hvalene synge, det var helt sykt.



Neste innlegg blir fra Road to Hana og Pipiwai Trail, gled dere!

1 comment:

  1. Det høres helt utrolig ut å høre hvalene under vann, mange fine opplevelser for dere. Gode minner å mimre om

    ReplyDelete