Tuesday, October 5, 2010

Jeg tar til meg svenske tradisjoner, og hiver meg på..

KANELBULLENS DAG!
"Kanelbullens dag firar vi varje år den 4 oktober, ända sedan 1999. Dagen instiftades av Hembakningsrådet, för att vi ville fira vårt fyrtioårsjubileum. Syftet var att hylla vår hembakartradition genom att lyfta fram ett traditionellt och älskat bakverk."

I den anledning har jeg laget en liten bildeserie om hvordan man lager kanelbuller!








5 comments:

  1. Haha! Vi hadde litt for mange brownies igjen...ja, ikke nå lenger da(!) Vi får a kanelbolledagen en annen dag om ikke så lenge =)

    ReplyDelete
  2. ja,send noen over hit da!! Jeg har for stor mage til å komme innat kjøkkenbenken så fåkke lagd :-p haha

    ReplyDelete
  3. Dude, you're freakin awesome. Love ya!

    ReplyDelete
  4. Jeg har bruk 1,5 liter med lunkent vann i som kjevle, større og tyngre enn ølboks ;) (lunket vann for jeg tenker at kaldt vann kan irritere deigen? kanskje jeg bare er rar, ihvertfall mer behagelig å rulle!)

    ReplyDelete