Monday, February 29, 2016

Pizza for første gang!

Det er så mye "for første gang" for tida. Vi prøver å være flinke til å ta bilder, og her kommer noen av de :) Jeg og Kim har alltid laget hver vår pizza, og i går måtte vi lage en tredje og. Det var ikke veldig spennende fyll på Felix sin pizza, men var sikker mer spennende enn tørre brødskiver (som han faktisk er veldig glad i!). 

Litt skeptisk til å begynne med

Viktig å leke litt med det først

Så kan man smake

Joda, gikk an detta her

Nom nom!

Elsker tripp trapp stolen, og elsker at den har eget bord. Felix storkoser seg nå som han kan sitte ordentlig sammen med oss og leke, grise, utforske og smake på maten selv. Snakk om å bygge opp skikkelig matglede!

Friday, February 5, 2016

To tenner!

Hvor ironisk er det ikke. Jeg la ut dette bildet av F på insta onsdag for en uke siden, med teksten: Jammen godt han ikke har fått tenner enda, det blir vel bitemerker overalt tidsnok!
Og en halvtime etter oppdaget jeg første tanna. I dag, en uke og en dag etterpå, oppdaget jeg tann nr to! Så ikke den heller komme! :P Både vi og F har vært heldige i og med at det ikke har vært så plagsomt, ingen grining eller noe :)

Jeg har endelig fått til å tre overlocken min også nå. Helt selv. Og da starta produksjonen. Det blei en bukse og to smekker til mini :)

  Passa perfekt og! :)

Var på loftet hjemme og fant gamle leker. Her er noen av kosebamsene jeg fant ;)

Monday, February 1, 2016

2 måneder

Ca akkurat to måneder tok det fra Felix var i krabbestilling første gang til han begynte å krabbe skikkelig. Har holdt på litt siden helga, men i dag tok det ordentlig av :) Det går ikke så fort enda, så hvis det er noe han virkelig vil så legger han seg på magen og åler seg som en kålorm. På onsdag spratt det også opp en liten tann.

I helga var vi på hyttetur på Øyfjell med June og fam. Da fant Felix ut at han skulle prøve seg på å sette seg opp, og det gikk. Han har satt seg tidligere også, men da har han først reist seg, og så synki ned på rumpa. Denna gangen satte han seg uten å ha noe å holde seg i :)


Vi koste oss veldig på hytta, med håndballkamp, brett/kort-spill, grilling og bursdagsfeiring. 


 
Koser seg med barneTV på fanget til "storebror"


 
Mens de andre var i bakken var F og jeg igen på hytta og laga mat og bakte boller


 
Vi koste oss i grillhytta med pølser og marshmallows


 
Kjærsten min og meg